دکتر سید امید فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ساختار شورای سیاستگذاری منابع علمی بر مبنای همکاری و هماهنگی تمامی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور است. بنابراین هر دانشگاه و پژوهشگاهی می تواند به کنسرسیوم نشریات الکترونیکی ملحق شود. بدین ترتیب در نظر داریم مزایای استفاده از این کنسرسیوم را به سایر وزارتخانه های متقاضی نیز گسترش دهیم.
وی با ابراز امیدواری از اینکه کنسرسیومهای وزارت بهداشت و علوم به یکدیگر ملحق شوند، گفت: در این زمینه مشکل جدی این است که منابع علمی دانشگاههای وزارت علوم و دانشگاههای وزارت بهداشت با یکدیگر اشتراک کمتری دارند.
مشاور معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه انعقاد قراردادهای کنسرسیومی امتیازات ویژه ای مانند عدم قطعی در استفاده از نشریات الکترونیکی دارند گفت: علاوه بر این، قراردادهای کنسرسیومی به صورت پس پرداخت یعنی پس از استفاده دانشگاه از سیستم منعقد شده است.
وی اظهار داشت: از اول تیرماه 85 ایجاد کنسرسیوم منابع الکترونیکی توسط شورای سیاستگذاری منابع علمی جهت گیری شد و به سمت بررسی قراردادهای کنسرسیومی حرکت کردیم و هم اکنون برای سالهای 2008 و 2009 نیز قراردادهای کنسرسیومی نشریاتی که مورد نیاز دانشگاهها منعقد شده است.
نظر شما